Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring


“De mensen verlaten het park met een smile van oor tot oor”, vertelt voorzitter van WTC Cor Bavinck. De voorzitter wilde graag iets doen aan het gat in de baanplanning tussen 12.00 en 16.00 uur. Bovendien bleken er kansen te liggen om een maatschappelijke rol te vervullen, naar het idee van de open club. Hij schakelde de buurtsportcoach in om te kijken welke mogelijkheden er zijn. “Steeds minder mensen bewegen genoeg. Vooral bij ouderen is dat het geval”, weet Bavinck. “Wij als tennisclub kunnen daar iets in betekenen.”

Benieuwd naar hoe de lessen bij Weesp precies vorm krijgen en welke uitwerking ze hebben? Lees het volledige artikel op Centrecourt.nl, KNLTB-platform voor clubbestuurders en tennisleraren.

  • Datum: 12-01-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving 50-plussers Open Club Praktijkvoorbeelden

Lees ook