Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op deze manier kan heel Nederland de leukste sporten op het ijs ontdekken. Naast schaatsen gaat het dan om ijshockey, shorttrack of kunstschaatsen. Ook mensen met een beperking kunnen kennismaken met verschillende ijsbaansporten als g-schaatsen, para-ijshockey, zitcurling en ijssleeën.

Aanmelden kan nog!

Net als tijdens de AH Sportactie van afgelopen zomer die gold voor alle sportclubs, kunnen sinds 1 januari ijsclubs zich inschrijven voor de actie via www.clubprofiel.nl. Daar kunnen ze een activiteit aanmelden die geïnteresseerden nu met een actiecode kunnen boeken. En dat boeken kan op www.ahschaatsactie.nl. Codes sparen kan tot 18 februari en tot die tijd kunnen verenigingen ook nog activiteiten aanmelden. De tijd begint dus wel een beetje te dringen. Heb je een leuk idee voor een clinic of ander event om zo veel mogelijk mensen naar je club te trekken, meld deze dan direct aan! Er zijn al zeker 1.200 activiteiten aangemeld op 106 sportclubs en inmiddels hebben geïnteresseerden in totaal 460 boekingen gedaan.

Spelen in Pyeongchang

“De AH Schaatsactie valt samen met de Olympische Spelen in Pyeongchang”, aldus Richard Kaper, manager Sportparticipatie bij NOC*NSF. “Uit onderzoek bij de vorige winterspelen in Sochi weten we dat veel Nederlanders door de successen van TeamNL worden geïnspireerd om zelf ook meer te gaan sporten. Met de AH Schaatsactie spelen we in op die positieve energie en kunnen we een extra boost geven aan het stimuleren van de schaatssport.”

Winters vervolg op AH-acties

Werner van Vessem, manager creative marketing Albert Heijn, is ook heel enthousiast over de schaatsactie: “De AH schaatsactie in samenwerking met NOC*NSF, betrokken sportbonden, -clubs en ijsbanen is een prachtig winters vervolg op de succesvolle gezamenlijke sportacties van afgelopen jaar. Ook de AH schaatsactie heeft het in zich om een actievere en gezondere levensstijl toegankelijk te maken voor heel Nederland. Laat de vrieskou maar komen!”

In de campagne van de AH Schaatsactie gaan oud-topschaatsers Annamarie Thomas en Erik Hulzebosch onder leiding van Erben Wennemars de strijd met elkaar aan op Appie Today. Samen met chef-koks laten ze zien dat schaatssporten en stamppot maken een gouden combinatie is. De aflevering is te zien vanaf 29 januari op Appie Today. 

  • Datum: 07-02-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving AH Sportactie

Lees ook