Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Dat betekent dat sportclubs die nu bij de RVO een aanvraag indienen voor subsidie voor maatregelen ter verduurzaming van de accommodatie, nog een reële kans maken om dit jaar een subsidiebedrag te ontvangen. Verduurzaming van de accommodatie vraagt een investering, maar betekent in veel gevalle  op termijn een aanzienlijke besparing op de energierekening. En er zijn manieren om steun te krijgen bij het financieren van de investering. Bovendien kunnen ook relatief kleine duurzaamheidsmaatregelen al veel opleveren. In het eerdere artikel over de duurzaamheidsregeling, wordt dieper op deze zaken ingegaan.

Zonnepanelen populairst

Naast de bekendmaking van verhoging van het totale subsidiebedrag, meldt de RVO dat tot nu toe de meeste aanvragen van 2018 betrekking hebben op zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking, sportverlichting en binnenverlichting. De grootste groep aanvragers zijn de voetbalclubs, gevolgd door respectievelijk tennis- en hockeyclubs. Deze drie sporten voerden in 2017 in dezelfde volgorde de ranglijst aan.

  • Datum: 21-02-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Duurzaamheid Financien en subsidies

Lees ook