Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring


Sportplezier kun je op de club bevorderen door activiteiten te organiseren die het plezier in sport een extra impuls geven. Bedenk bijvoorbeeld een evenement waarbij jeugdleden ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meenemen. Zo kan het ook nog eens heel waardevol zijn op het gebied van ledenwerving! Op Sportplezier.nl vind je legio voorbeelden van clubs die op dit vlak al leuke activiteiten ondernamen.

Maar plezier op de club heeft natuurlijk ook alles te maken met het stimuleren van positief gedrag en het zoveel mogelijk voorkomen en ontmoedigen van negatieve uitingen zoals onsportief gedrag, schelden en ruzies en in enkele gevallen fysiek geweld. Op Sportplezier.nl staan ook allerlei voorbeelden, tips en advies om de goede sfeer op de club te bewaren door positief gedrag te bevorderen en negatieve uitingen tegen te gaan. Uit alle goede voorbeelden blijkt ook dat met veel inzet binnen dit thema goede resultaten zijn te boeken. Want Sportplezier kun je maken!

Ook sportbonden hebben nagedacht over activiteiten tijdens de Week van het Sportplezier. Lees bijvoorbeeld eens over de plannen en inspiratie van de volleybal- (NEVOBO) en de korfbalbond (KNKV).

  • Datum: 02-03-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving Ledenbehoud Gastvrijheid werft en bindt leden!

Lees ook