Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Tijdens de Conventie wordt in een plenair gedeelte, maar vooral in een groot aantal deelsessies en workshops, geïnspireerd, teruggeblikt op alles wat in de Nederlandse sport is bereikt en met name naar de toekomst gekeken. Een mooie toekomst gloort voor de sport, maar er liggen zeker enkele uitdagingen en prangende vragen op tafel.

Blik op de toekomst

Er zijn immers verschillende maatschappelijke ontwikkelingen gaande. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat straks heel Nederland sport? En dus ook de doelgroepen met meer afstand tot de sport. En wat is de rol van boeiende ontwikkelingen zoals coaching apps, wearable technology, slimme schoenen of een nieuwe klapschaats? En wat is in de toekomst de betekenis van een lidmaatschap bij een sportclub? Kunnen we op het gebied van sportparticipatie én prestaties weer die felbegeerde plek in de toptien bemachtigen? En hoe doen wij dat dan? We proberen antwoorden te vinden op deze en andere vragen.

Jubileum

En 14 mei is ook een gelegenheid om feest te vieren. NOC*NSF viert haar 25-jarig bestaan. En dat sport voor mensen met een beperking inmiddels tien jaar geïntegreerd is in de reguliere sport. Het vieren van dit jubileum is ook het vieren van de sport zelf, het feit dat miljoenen mensen van sport genieten en er gelukkiger, fitter en gezonder door worden. En de hoogtepunten die we hebben bereikt in topsport. Die pieken moeten ook dé inspiratie zijn voor meer succes in de toekomst!

Aanmelden

Dus meld je aan! Het belooft een fantastische middag en avond te worden. Bovendien kun je zelf het podium pakken. Want waar ben je nu zelf mee bezig?  Hoe zie jij de toekomst? Jouw mening en jouw inzichten tellen. Daarom is er ruimte om je ideeën te delen. Een presentatie, debat, brainstorm, lezing, Q&A, quiz, showcase of gewoon een sportief intermezzo, het is mogelijk. Heb je al een idee of wil je sparren met NOC*NSF? Stuur een mail naar nlsportconventie@nocnsf.nl.

Op zoek naar meer informatie? Bekijk de impressie van de conventie van vorig jaar of kijk op de website van NOC*NSF

  • Datum: 10-04-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Samenwerking Andere sportclubs Gemeenten

Lees ook