Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Bekende sport- en cultuurambassadeurs, zoals zeilster Marit Bouwmeester, hockeyer Robbert Kemperman en het volleybalduo Brouwer en Meeuwsen hebben zich aan de verkiezing verbonden en roepen hun achterban via video’s op om hun club in te schrijven en zo hun verhaal te delen.

Provinciewinnaars

De betrokkenheid van de topsporters gaat verder dan het activeren van clubs. Als bekend wordt welke verenigingen in de provincie gewonnen hebben, zullen zij als jury een bezoek brengen aan deze verenigingen. Op basis van het juryoordeel worden er drie provinciewinnaars geselecteerd die doorgaan naar de landelijke finale in september. Vervolgens wordt tijdens de Nationale Sportweek de uiteindelijke ‘Vereniging van het Jaar’ bekendgemaakt.

Schrijf je nog snel in!

Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren via verenigingvanhetjaar.nl. Inschrijven kan nog tot 23 april en is zo gedaan!

De verenigingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging versterken. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. 

Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en zet ook jouw vereniging in de schijnwerpers! 

Meer informatie

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden! Kijk hier voor meer informatie.

  • Datum: 12-04-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Samenwerking Andere sportclubs De kracht van de combinatie sport en cultuur

Lees ook