Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De wet is duidelijk op het gebied van alcohol schenken: verkoop van alcohol aan mensen onder de 18 jaar is verboden. De regels op de juiste wijze naleven, blijkt zeker voor sportclubs echter lang niet makkelijk. De Blijf Helder-campagne wil clubs stimuleren om hier voldoende aandacht aan te besteden door verenigingen die het goede voorbeeld geven, te belonen. Hoe creatiever je met jouw club bent bij het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik, des te groter de kans op mooie prijzen.

Best practices

Hoe goed je bezig bent, wordt in de Blijf Helder-campagne beoordeeld op basis van ‘best practices’. Deel vooral hoe je met jouw club verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht brengt. Misschien heb je een leuk event bedacht omtrent het alcoholbeleid op de club of gebruik je een heel originele manier om het thema onder de aandacht van de leden te brengen op social media. Op zoek naar inspiratie? Lees best practices van clubs die je voorgingen op de website van Blijf Helder en doe er je voordeel mee. Of Meld je dan direct aan.

Hockeyclub Zeewolde

Vorig jaar werd Hockeyclub Zeewolde uitgeroepen tot ‘Helderste club van Nederland’. De vereniging won een hockeyclinic, een 0.0%-borrel van Heineken en mocht natuurlijk officieel de titel ‘Helderste Club Van Nederland’ voeren. Wil jij daar met jouw club ook kans op maken? Doen dan direct mee!  Het delen van ‘best practices’ na aanmelding is overigens niet verplicht. Het ophangen van de communicatiematerialen is al een mooie eerste stap!

  • Datum: 08-05-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Kantine Alcohol en sport

Lees ook