Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Een kantine in eigen beheer is niet voor elke sportclub weggelegd. Zeker bij zwembaden en sporthallen, maar ook bij andere accommodaties, wordt het beheer van de kantine vaak uitbesteed aan een externe exploitant. Maar dat wil nog niet zeggen dat deze exploitant niet ook gezondere alternatieven op de menukaart wil aanbieden! Team:Fit ondersteunt ook deze exploitanten, met Team:Fit-on Tour. Met als doel dit jaar nog meer sportclubs en -accommodaties op weg te helpen met hun gezondere kantine. Inmiddels doen al ruim 1300 sportclubs en -accommodaties mee!

Wat kun je als clubbestuurder

Als jouw bestuur het belang van gezondere voeding ondersteunt, dan kun je dat uiteraard bij de exploitant van de kantine aankaarten. En aanbieden om het te promoten onder je leden. Want door samen die tosti, dat broodje gezond of die banaan aan te bieden naast het huidige aanbod, is het voor de beheerder van de kantine ook eenvoudiger die stap te nemen. Je kunt als club de positieve uitstraling van gezonde voeding als PR gebruiken, zeker ouders vinden dat vaak belangrijk. Ook tegenover andere partners, zoals gemeente of scholen, kan het je club een beter imago opleveren. Maar vooral de leden zelf doe je er een plezier mee!

Gratis aanmelden

Meld jouw sporthal of zwembad gratis aan voor Team:Fit-on Tour en maak als dank voor jouw tip kans op mooie prijzen, zoals een sportclinic voor het hele team. Team:Fit informeert dan de eigenaar van de kantine en enthousiasmeert hem of haar over hoe Team:Fit kan helpen een gezonder aanbod op de kaart te zetten.

 Meld je zwembad of sportaccommodatie hier aan voor Team:Fit

  • Datum: 11-06-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Kantine Gezonde Sportkantine

Lees ook