Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven, ook met sportverenigingen. Het is onderdeel van de identiteit van de bank. Daarom staat het verenigingsleven ook centraal binnen de sponsoring van de Rabobank. Geld biedt verenigingen en zeker ook stichtingen mogelijkheden, maar intensieve begeleiding helpt ze verder, biedt ze de kennis die nodig is om de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan en hun ambities waar te maken.

Voorbeelden

Wat sportverenigingen betreft werkt de Rabobank onder meer samen met NOC*NSF en sportbonden. De feitelijke ondersteuning van de verenigingen vanuit de Rabobank gebeurt echter heel bewust in een lokale structuur, vanuit de plaatselijke Rabobank. Een aantal sportclubs heeft op die manier al belangrijke stappen gemaakt op weg naar een mooie, zekere toekomst en een belangrijke positie in de lokale samenleving. Zo biedt atletiekvereniging Prins Hendrik volop sportmogelijkheden voor ouderen en streeft Hockeyclub Den Bosch ernaar op termijn het gezondste sportrestaurant van Nederland te hebben.

Meer informatie

Het woord ‘vereniging’ zegt het al, het verenigt, brengt mensen bij elkaar, zodat ze samen iets kunnen bereiken. Hoe? Daar kan de Rabobank bij helpen met begeleiding van een proces om dromen te verwezenlijken. Heb jij met jouw club uitdagingen of plannen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken om op de juiste wijze aan de slag te gaan? Lees meer over hoe ondersteuning vanuit de Rabobank in zijn werk gaat.

  • Datum: 24-07-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank Advies en ondersteuning Rabo ClubSupport

Lees ook