Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op 29 juni jl. werd het Nationaal Sportakkoord ondertekend door de minister van Sport, de Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF. Maar de landelijke politiek geeft aan dat zij, om haar doelstellingen waar te maken, de gemeenten en provincies nodig heeft. En de gemeenten en provincies hebben de sportverenigingen daarvoor nodig...

Iedereen plezier aan sport

De doelstelling van het Nationaal Sportakkoord is heel simpel: Sport draagt bij aan een gezond Nederland en kan zorgen voor een samenleving die zich één voelt. Iedereen moet met plezier sport kunnen beleven.

Nationale Sportweek

Als moment, waarop deze regionale en lokale sportakkoorden gesloten worden, is gekozen voor de 'Sportieve start van het Politieke jaar' tijdens de Nationale Sportweek. Dat is immers hét sportpromotie-evenement van Nederland.

Wat kun jij als club daaraan bijdragen? Kijk, wat jouw gemeente of provincie gaat doen op 17, 18 of 19 september. Gemeenten worden opgeroepen een sportief event te organiseren samen met lokale partners, zoals sportclubs en onderwijs. En sluit daarbij aan, want daarmee promoot je niet alleen de sport, maar ook jouw club! En als er nog geen initiatieven zijn in jouw gemeente, dan kan jouw club misschien de aanjager zijn om ook in jouw regio een sportakkoord te sluiten!

Vraag dus bij je combinatiefunctionaris, de verantwoordelijke sportambtenaren of misschien wel jouw wethouder wat jouw gemeente gaat doen. Heeft jouw gemeente nog geen plannen voor een lokaal sportakkoord? Dan kan je het sluiten hiervan voorstellen en aangeven dat je daar een bijdrage aan wilt leveren.

Voor meer informatie en inspiratie, kijk hier.

Sportieve Start van het Politieke Jaar

  • Datum: 21-08-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Gemeenten Andere sportclubs

Lees ook