Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Intensief gebruik van velden en banen en het feit dat beheer en onderhoud steeds meer een taak van vereniging wordt in plaats van gemeenten, maken goede kennis en innovatie op dit gebied van cruciaal belang. De prijs is bedoeld als een extra uitdaging voor clubs, maar ook voor andere organisaties en personen om zelf het heft in handen te nemen en te blijven vernieuwen. Met de prijs maken de initiatiefnemers zichtbaar welke innovaties in de praktijk plaatsvinden en delen zij deze via haar netwerken, bijeenkomsten en publicaties.

Eerder wonnen Sportbedrijf Drachten met de interactieve bewegingsruimte iSpace Sports (2017) en TIG-Akoestiek BV uit Almelo met de ‘sporTIG akoestische scheidingswand (2018) de Innovatieprijs.

Eén prijs voor de hardware en software van sportaccommodaties

Met de prijs maakt de jury geen onderscheid tussen voorzieningen én onderhoud, beheer en exploitatie. Alle aspecten zijn belangrijk voor de kwaliteit. De innovatie kan dus betrekking hebben op een sportpark én op specifieke onderdelen of specifieke producten of diensten. Denk dus ook aan een vernieuwende sportvloer, materiaal of een vernieuwende onderhoudsmaatregel of exploitatiemodel.

Aanmelden

Tot 30 november kun je hier een innovatie aanmelden om mee te dingen naar de Innovatieprijs.

Aanmelden voor de Innovatieprijs

  • Datum: 10-09-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Samenwerking Andere sportclubs

Lees ook