Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Deze week is al sinds 2009 voor sportvereniging dé gelegenheid om de scheidsrechters te bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij zetten zich elke week in om wedstrijden in goede banen te leiden, de goede sfeer te bewaren en zo iedereen optimaal te laten genieten van sport. Dat kan op een leuke of ludieke manier, bijvoorbeeld komend weekend omtrent een wedstrijd.

De KNVB spoorde zijn verenigingen ook weer aan de scheidsrechters in het zonnetje te zetten en zette dat kracht bij door daar ook weer een actie aan te verbinden. Voetbalverenigingen konden ideeën indienen om de scheids te bedanken en de KNVB heeft de leukste plannen beloond met het betalen van (een deel van) de rekening. Plannen varieerden van een aardigheidje voor de scheids (aangeboden door beide teams), tot een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, tot zelfs een nieuw tenue.

Wil je met jouw club komend weekend de scheidsrechter bedanken? Je kunt te werk gaan op basis van de volgende drie stappen:

  • Stem de actie af met je aanvoerder(s) en zorg er samen voor dat het hele team weet wat er gebeurt en waarom.
  • Op het veld introduceert de aanvoerder de plannen en wordt de scheidsrechter uitgebreid bedankt met een applaus en het eventueel aanbieden van een aardigheidje.
  • Vergeet niet om (een foto van) dit moment te delen via social media met #SCHEIDSBEDANKT, zodat het applaus veel verder reikt dan die ene scheidsrechter.
  • Datum: 11-10-2018
  • Geschreven door: Redactie

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Veilig sportklimaat Bestuurlijke vernieuwing Scheidsrechters en officials

Lees ook