Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaringDe Groene Club zorgt uiteindelijk voor een volle clubkas en lage broeikas. De Groene Club biedt inzicht in de huidige energiesituatie, stelt samen met de vereniging een plan van aanpak op en denkt mee met financiële oplossingen. Voor veelvoorkomende duurzame maatregelen heeft De Groene Club de beste deals voor je geselecteerd. Deals een combinatie van kwaliteit, prijs, service, leveringszekerheid en ervaring van uitvoerende installateurs. Verenigingen hoeven dat onderzoek dan niet zelf te doen. Het uitgangspunt is het volledig ontzorgen van verenigingen naar een duurzame sportaccommodatie.

De gemiddelde club kan per jaar maar liefst 7.000 euro besparen, zo luidde de meest in het oog springende conclusie na een pilot van de Groene Club eerder dit jaar. Op basis van de pilot bleek eveneens dat een club gemiddeld 42.000 kWh elektriciteit en 2.600 m3 gas kan besparen door het nemen van duurzame maatregelen.

Ben je geïnteresseerd of weet je al dat je met jouw vereniging wil deelnemen aan De Groene Club? Kijk voor meer informatie op www.degroeneclub.nl of neem contact op met De Groene Club via mail info@degroeneclub.nl of telefonisch 085 - 130 43 89.

  • Datum: 01-10-2018
  • Geschreven door: Redactie

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Accommodatie Accommodatie Duurzaamheid

Lees ook