De Groene Club zorgt uiteindelijk voor een volle clubkas en lage broeikas. De Groene Club biedt inzicht in de huidige energiesituatie, stelt samen met de vereniging een plan van aanpak op en denkt mee met financiële oplossingen. Voor veelvoorkomende duurzame maatregelen heeft De Groene Club de beste deals voor je geselecteerd. Deals een combinatie van kwaliteit, prijs, service, leveringszekerheid en ervaring van uitvoerende installateurs. Verenigingen hoeven dat onderzoek dan niet zelf te doen. Het uitgangspunt is het volledig ontzorgen van verenigingen naar een duurzame sportaccommodatie.

De gemiddelde club kan per jaar maar liefst 7.000 euro besparen, zo luidde de meest in het oog springende conclusie na een pilot van de Groene Club eerder dit jaar. Op basis van de pilot bleek eveneens dat een club gemiddeld 42.000 kWh elektriciteit en 2.600 m3 gas kan besparen door het nemen van duurzame maatregelen.

Ben je geïnteresseerd of weet je al dat je met jouw vereniging wil deelnemen aan De Groene Club? Kijk voor meer informatie op www.degroeneclub.nl of neem contact op met De Groene Club via mail info@degroeneclub.nl of telefonisch 085 - 130 43 89.

  • Datum: 01-10-2018
  • Geschreven door: Redactie

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Accommodatie Accommodatie Duurzaamheid

Lees ook