Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

“We hebben een succesformule te pakken. En die formule is eigenlijk heel simpel. We hebben verschillende laagdrempelige sponsorpakketten, waardoor bedrijven eenvoudig partner van de skeelerronde kunnen worden. Voor 50 euro kun je de skeelerronde al sponsoren”, vat Rob Hummelen (skeeler comité Otterlo) het samen.

De bedrijven die de Otterlose skeelerronde sponsoren komen voornamelijk uit het dorp zelf en de regio Ede/Barneveld. “Mede door de lage instapprijs doen vrijwel alle MKB’ers uit Otterlo al jaren mee. Vrijwel niemand haakt af, omdat iedereen tevreden is. We leggen onze sponsors echt in de watten”, aldus Hummelen.

Exposure

Een belangrijk onderdeel van het partnership is de zichtbaarheid voor de sponsors. “We hebben een samenwerking met BDU Media, tevens één van onze hoofdsponsors. Zij helpen lokale ondernemers met het creëren van lokaal bereik. Voor de skeelerronde maken wij elk jaar een krant met een oplage van 100.000 exemplaren, die wordt bezorgd in de regio Ede/Barneveld. In deze krant krijgen sponsors alle ruimte om zichzelf te presenteren. Ze krijgen dus enorm veel exposure en dat is erg belangrijk voor lokale middenstanders.”

De sponsoraanpak van de Stichting Skeelersport Otterlo heeft het evenement mede groot gemaakt. Door een steeds ruimer budget kwam er de mogelijkheid enkele grote namen aan het deelnemersveld toe te voegen, want nóg meer aandacht trok. De succesformule uit Otterlo biedt veel aanknopingspunten voor sportverenigingen om hun sponsorbeleid een impuls te geven, zo menen de organisatoren. Benieuwd SSO exact te werk ging? Lees het gehele artikel in het Kenniscentrum op KNSB.nl.

  • Datum: 05-10-2018
  • Geschreven door: Redactie

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Financiën Communicatie Bestuur & organisatie

Lees ook