Vanaf 2009 heeft de gemeente Deventer een uitgebreide verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers in Deventer. Naast ongevallen dekt deze verzekering ook bestuurdersaansprakelijkheid, hiernaast zijn maatschappelijke stages en mantelzorg meeverzekerd. Het onderdeel bestuurdersaansprakelijkheid is alleen van toepassing wanneer het balanstotaal van de vereniging minder dan € 500.000 bedraagt.

Wanneer het vrijwilligerswerk in georganiseerd verband plaatsvind, zoals binnen een vereniging, is de vrijwilliger automatisch verzekerd onder deze polis. Hiervoor is geen aanmelding vereist.

Kijk hier voor meer informatie!

  • Datum: 14-02-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie

Lees ook