Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties heeft als doel de ontwikkeling en instandhouding van sportaccommodaties te stimuleren. Alleen amateursportorganisaties komen in aanmerking voor deze subsidie. 

De verleende subsidie kan ingezet worden voor:

  • Het onderhoud of bouw van een duurzame sportaccommodatie of het onderhoud van sportmaterialen
  • Activiteiten die aanvangen vanaf 1 januari 2019
  • Activiteiten mogen eenmalig gesubsidieerd worden, clubs kunnen wel meerdere keren subsidie aanvragen voor wisselende activiteiten
  • Activiteiten die gesubsidieerd worden zijn onderverdeeld in 2 categorieën, namelijk:
    • Energiebesparing - Verlichting, Ventilatie en verwarming, Tapwater, Bouwkundig en Duurzame energieopwekking
    • Toegankelijkheid - Automatische deur, Toegang sportrolstoelen, Lift, Doelgroep specifieke sportvoorzieningen, Integraal toegankelijke toilet, kleedkamer, wisselcabine in zwembad en doucheruimte

De toegewezen subsidie bedraagt maximaal 20% van de totale kosten van de activiteit, inclusief btw, tot een maximum van € 2.500.000 per kalenderjaar. Onder € 5.000 worden geen subsidies verstrekt. De gesubsidieerde activiteit dient binnen 3 jaar afgerond te zijn, hierop kan ontheffing verleend worden met ten hoogste 1 jaar. Voor bepaalde activiteiten kan een aanvullende subsidie verstrekt worden, deze bedraagt maximaal 15% van de totale kosten inclusief btw. 

Meer informatie over deze subsidieregeling vindt u hier.

  • Datum: 14-02-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Duurzaamheid

Lees ook