Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De AVG helpdesk is een samenwerking tussen koepelorganisaties in de zorg, het sociaal domein, NOC*NSF en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Door afstemming met de Autoriteit Persoonsgegevens staat er eenduidige informatie op deze website. De site is niet alleen voor sport, maar ook voor zorg en sociaal domein. Voor sommige onderwerpen, zoals bijvoorbeeld hoe om te gaan met fotografie, staat er wel informatie specifiek voor de sport tussen de onderwerpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met je sportbond, dan word je via hen verder geholpen.

Q&A-site

De Q&A-site van de AVG Helpdesk vervangt het Q&A-document, wat je voorheen op deze website kon downloaden. Ook de overige informatie over de AVG op voorclubs.nl is geüpdatet.

Stappenplan

De vouchers, die je als club bij je bond kon opvragen om het Stappenplan te volgen, zijn al door veel clubs gebruikt. Heb je wel zo'n voucher opgevraagd, maar ben je er nog niet aan toe gekomen? Let dan op! De geldigheid van de inlogcode eindigt op 25 juni 2019. Heb je daarna nog ondersteuning nodig, dan kun je zelf bij stichting AVG voor verenigingen de toegang tot het online stappenplan verlengen voor € 60,- per jaar.

  • Datum: 18-03-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Wet- en regelgeving Alles over de AVG

Lees ook