Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Dus als jouw club momenteel of in de nabije toekomst een accommodatievraagstuk heeft: steek je licht op op deze informatie dag. Met alle informatie bij elkaar onder één dak wordt het antwoord op jouw vragen wellicht snel gevonden.

Lezingen
Ook komt tijdens de Dag van de Sportaccommodaties weer een aantal voor sportverenigingen zeer relevante sprekers aan het woord. Er wordt onder andere uitvoerig besproken hoe je optimaal gebruikmaakt van de subsidieregeling ter compensatie van het vervallen recht op btw-aftrek en er wordt tevens uitgelegd op welke manier je maximale winst haalt uit het gebruik van ledverlichting. Ook de betaalbaarheid en financiering van sportaccommodaties in het algemeen komt aan bod.

Wil jij de Dag van de Sportaccommodaties bezoeken? Dat kan gratis als je je online inschrijft en zo een E-ticket boekt. Tot ziens op 14 maart!

  • Datum: 08-03-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Advies en ondersteuning

Lees ook