Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het evenement wordt georganiseerd tijdens het WK Handboogschieten (met 1.000 atleten uit meer dan 100 landen) in Den Bosch. Deze sport is in de USA en Azië ontzettend populair en het WK trekt naar verwachting meer dan honderd miljoen kijkers wereldwijd!

Sponsoring en marketing

In ‘De Kracht van Klein’ komt een aantal mensen aan het woord over de sponsoring en marketing van ‘kleine’ sporten en de daarbij horende events. Evenementen die interessant zijn voor zowel de sport, de betrokken steden als de partners. Sporten als frisbee, curling en biljarten staan in de schijnwerpers. Maar ook de rol van sponsoring bij het verzamelen van data tijdens evenementen wordt nader toegelicht.

Wil je meer informatie over het programma van de Live Sessie, kijk dan op de website.

  • Datum: 29-04-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Sponsoring Sportpromotie

Lees ook