Steeds meer sportclubs en -accommodaties zetten zich in voor een gezonder aanbod in de sportkantine. Elke stap richting een gezondere kantine is een vooruitgang en alle stappen samen leiden tot een groot succes. 

Inspireren en praktische tips

Zoek jij nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze bijeenkomst delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis op en krijg je handige tips op het gebied van voeding. De Team:Fit Coaches en Team:Fit partners zijn aanwezig om jou op weg te helpen jouw vereniging of accommodatie gezonder te maken. 

Je bent van harte welkom op 11 mei vanaf 13.00 uur op Sportcentrum Papendal. We starten plenair en gaan hierna uiteen in kleinere groepen. Om 15.30 uur ronden we af en bezoeken we samen de BMX World Cup. Naast dit BMX spektakel kun je ook het festival op het terrein bezoeken. Hier treden diverse bandjes op en vind je een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. 

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je alvast een kijkje nemen op www.teamfit.nl, de website van het BMX Papendal en de website van het festival. Wil je erbij zijn? Meld je vóór 26 april aan via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl
 
Samen gaan we naar een gezondere sportomgeving!

  • Datum: 03-04-2019

Lees ook