Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Steeds meer sportclubs en -accommodaties zetten zich in voor een gezonder aanbod in de sportkantine. Elke stap richting een gezondere kantine is een vooruitgang en alle stappen samen leiden tot een groot succes. 

Inspireren en praktische tips

Zoek jij nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze bijeenkomst delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis op en krijg je handige tips op het gebied van voeding. De Team:Fit Coaches en Team:Fit partners zijn aanwezig om jou op weg te helpen jouw vereniging of accommodatie gezonder te maken. 

Je bent van harte welkom op 11 mei vanaf 13.00 uur op Sportcentrum Papendal. We starten plenair en gaan hierna uiteen in kleinere groepen. Om 15.30 uur ronden we af en bezoeken we samen de BMX World Cup. Naast dit BMX spektakel kun je ook het festival op het terrein bezoeken. Hier treden diverse bandjes op en vind je een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. 

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je alvast een kijkje nemen op www.teamfit.nl, de website van het BMX Papendal en de website van het festival. Wil je erbij zijn? Meld je vóór 26 april aan via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl
 
Samen gaan we naar een gezondere sportomgeving!

  • Datum: 03-04-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook