Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Inschrijven

Elke vereniging die bij de bond is aangesloten, kan zich tot en met 13 mei nomineren via de website. Alle deelnemende clubs ontvangen vervolgens aan het begin van de stemperiode een link naar de toolkit. Hier kunnen ze posters, banners en persberichten m.b.t. de verkiezing personaliseren. Zo kunnen clubs snel en makkelijk kenbaar maken dat ze aan de verkiezing meedoen en hun achterban oproepen om te stemmen.

Schrijf jouw club in

Zo werkt het

  • T/m 13 mei heb je als vereniging de mogelijkheid om in te schrijven.
  • 6 mei tot 7 juni kan er gestemd worden op jouw vereniging (promotiemateriaal is hiervoor beschikbaar).
  • 11 juni worden de verenigingen/clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt.
  • 18 juni pitchen de provinciewinnaars hun vereniging/club voor een vakjury.
  • 24 juni landelijke bekendmaking winnaar ‘Club van het jaar’.

 

Publiciteit

De verkiezing heeft dit jaar ook een nieuwe partner, namelijk de Persgroep. Dit betekent dat veel regionale kranten aandacht gaan schenken aan deze verkiezing, bijvoorbeeld door middel van een extra bijlage, advertenties, videoportretten etc. Dat is natuurlijk een mooie kans om te laten zien wat jouw club in huis heeft!

Winnaar

Vorig jaar werd de verkiezing gewonnen door basketbalvereniging Crackerjacks uit Amersfoort. Zorg dat jouw club dit jaar ook meedingt naar die eervolle prijs! Aanmelden kan via de website. Doe mee en zet je club in de schijnwerpers!

  • Datum: 15-04-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Sportpromotie Communicatie

Lees ook