Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het afgesproken, gereduceerde tarief voor deelname is €60,- per jaar of €15,- per kwartaal. Verder zijn er ook nieuwe functies in het programma die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring. Daarnaast kan je kosteloos gebruik maken van de telefonische juridische AVG Helpdesk.

Verlengen of aanvragen

Heb je reeds een licentie, dan kan je deze verlengen vóór 1 augustus a.s. Verlengen doe je in 3 stappen:

  1. Log in via https://www.avg-programma.nl/sport op het AVG-programma
  2. In de rechterbovenhoek staat de melding dat je licentie per 1 augustus verloopt
  3. Klik op deze melding en maak je keuze tussen een licentie voor een jaar of kwartaal

Verleng jouw licentie

Heb je nog geen licentie maar wil je wel graag gebruik maken van dit programma, ga dan naar de website van Stichting AVG voor Verenigingen via https://avg-programma.nl en meld je aan met kortingscode SPORTAVG70

  • Datum: 15-05-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Alles over de AVG Communicatie Tips en advies Wet- en regelgeving

Lees ook