Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Denken en Doen is een tweejarig project, waarbij kwetsbare mensen lokaal op een laagdrempelige manier kunnen beginnen met bridgen. Marianne, ouderenwerker bij een deelnemende gemeente: “Denken en doen brengt mensen fysiek en mentaal in beweging. Wekelijks worden de hersenen getraind, en dat merk je. Bij binnenkomst voel je de concentratie en energie, maar bovenal het plezier met elkaar. Het is een doorslaand succes.”

Ook de ouderen die deel hebben genomen aan het project zijn erg tevreden. “Het mogelijk maken van dit initiatief is het beste wat de gemeente in jaren voor ons ouderen heeft gedaan.” zegt een 71-jarige deelnemer. Een andere deelnemer van 61 zegt: “Mijn man was net overleden toen ik de uitnodiging voor Denken en Doen ontving. Ik dacht: kan ik dit wel aan? Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb, want ik vind het nu zo leuk.”.

Bekijk de website van de Nederlandse Bridge Bond voor meer informatie over Denken en Doen. Wil je zelf aan de slag om ouderen beter te betrekken bij jouw sportclub? Bekijk dan ons stappenplan voor verenigingen die geïnteresseerd zijn in het organiseren of intensiveren van sportaanbod voor 50-plussers.

Bekijk het stappenplan

  • Datum: 23-05-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

50-plussers Open Club Ledenwerving Ledenbehoud

Lees ook