Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Eén van de zaken, die in de Verenigingsmonitor door het Mulier Instituut wordt meegenomen, is het onderwerp duurzaamheid. Daardoor konden er in de Verenigingsmonitor 2018 enkele trends worden gezien.

Het aantal verenigingen met eigen voorzieningen dat investeerde in duurzaamheid is sinds 2016 toegenomen. In 2016 gaf 40 procent van de verenigingen aan de afgelopen jaren energiebesparende maatregelen te hebben genomen. In 2018 was dat 49 procent. Een derde van de verenigingen investeerde in energiebesparende maatregelen. Zowel investeringen in energiebesparende maatregelen als duurzame energieopwekking zijn sinds 2016 gestegen.

Lees hier een overzichtsartikel van de bevindingen van het Mulier Instituut.

  • Datum: 26-06-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Duurzaamheid Energie

Lees ook