Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op de website van de Nationale Sportweek is het al goed te zien. Daar wordt iedereen opgeroepen om zijn of haar sportverhaal te delen, zodat het anderen kan inspireren. Neem eens een kijkje, en vooral: bespreek eens binnen je bestuur of jullie club niet ook zo'n mooi verhaal heeft. Het is mooi om deel uit te maken van die grote groep mensen in Nederland, die al weten dat sport iets met je doet. En die helpen om die groep nóg groter te maken.

De NOC*NSF Nationale Sportweek is hét perfecte moment om nieuwe mensen aan je sport te verbinden. Van 20 t/m 29 september openen talloze sportclubs hun deuren om heel Nederland te laten zien hoe gaaf het is om te sporten en te bewegen. NOC*NSF helpt om sporten in het zonnetje te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Deze week is natuurlijk hét moment om jouw club in de schijnwerpers te zetten! Dat kan uiteraard ook via social. Gebruik #NSW2019, #BeActive en #sportdoetietsmetje en vergeet natuurlijk niet de @Nationalesportweek te taggen!

Host cities

Dit jaar zijn er twee host cities: Den Haag en Nieuwegein. 

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Let’s #BeActive!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle nieuws en mooie verhalen. Want sport doet iets met je!

  • Datum: 18-06-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Nationale Sportweek Samenwerking

Lees ook