Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Hoe heet je nieuwe leden hartelijk welkom? Hoe zorg je ervoor dat nieuwe leden goed weten wat ze van jouw club kunnen verwachten en wat de club van hen verwacht? En plan je als club vaste momenten in, waarop nieuwe leden kunnen instromen, of kan dat altijd?

Wil je meer tips voor een kennismakingsgesprek, lees dan dit artikel. Daar kun je ook een document downloaden, waarin overzichtelijk staat wat er in een kennismakingsgesprek aan de orde moet komen. Een goed begin is het halve werk!

Verenigingsbox

Het artikel met tips voor het kennismakingsgesprek en de bijbehorende download zijn afkomstig uit de Verenigingsbox. Alle informatie, die in de Verenigingsbox zat, is inmiddels ook beschikbaar op voorclubs.nl.

  • Datum: 20-06-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving Communicatie

Lees ook