Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Beelden van FOX Sports mogen niet vertoond worden zonder een zakelijke licentie van de betaalzender. FOX Sports voert intensieve controles uit op vertoon van beelden in openbare gelegenheden en heeft onlangs van de rechter de bevoegdheid gekregen om hier boetes voor op te leggen.

Sportkantines

Organisaties zoals sportverenigingen kunnen doorgaans voor een licentie voor vertoon van vrijwel alle gangbare televisiezenders terecht bij Stichting Videma. De rechten om beelden van FOX Sports te vertonen, vallen daar echter niet onder en kunnen dus alleen worden verkregen met de aanschaf van een aparte licentie.

  • Datum: 09-07-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Kantine

Lees ook