Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De organisatie is in handen van de Respect Education Foundation. In de tweede week van november wordt voor de 14e keer de nationale Week van Respect gehouden. Ook sportverenigingen worden van harte uitgenodigd er aandacht aan te besteden. Sjouke Ummels van de Respect Education Foundation vertelt: "Vorig jaar werkten we samen met elf nationale sportbonden, die hun clubs inspireerden om respect en sportiviteit (weer) volop te activeren. Meedoen kan met de hele vereniging, maar ook met alleen jouw team. Laat de Week van Respect een viermoment of juist een startpunt zijn, van dat wat jullie samen doen op het gebied van respect en sportiviteit. Maak er gebruik van dat er zowel landelijk, sportoverstijgend, binnen het onderwijs als in de (sociale) media volop aandacht voor het thema is. Zo krijgen jongeren van alle kanten inspiratie en handvatten aangereikt en maken we samen het verschil!"

Materialen beschikbaar

In de komende weken komen op de website, die ook een aparte sportpagina heeft, allerlei materialen en leuke nieuwtjes beschikbaar, die je als sportclub kunt gebruiken om op een leuke manier met het thema aan de slag te gaan. Zet de datum alvast in je agenda!

  • Datum: 30-08-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Veilig sportomgeving

Lees ook