Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Je club promoten doe je uiteraard tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek door activiteiten te organiseren. Maar ook op andere manieren kun je mensen laten zien en weten wat jouw club allemaal doet. Laat bijvoorbeeld je volgers op social media weten wat de sport(club) met jullie doet en roep jullie leden op hetzelfde te doen. Dat kan natuurlijk de tijdens de sportweek, maar ook voorafgaand. Deel je mooiste sportmomenten en tag de @Nationalesportweek. Zo activeer en inspireer je ook andere clubs om mee te doen. Bovendien maak je zo deel uit van de landelijke campagne en uiteraard de NOC*NSF Nationale Sportweek community. Dat levert ook extra zichtbaarheid op. Gebruik hiervoor de volgende hashtags:

  • #NSW2019
  • #BeActive
  • #sportdoetietsmetje

Nieuwe tool

Meedoen op social media wordt deze zomer nog makkelijker, dankzij onze social media personalisatietool! Hiermee maak je gemakkelijk promotiemateriaal aan voor jouw organisatie: een flyer, poster of social media post. Helemaal in stijl van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Houd een paar leuke foto's en het logo van jouw organisatie bij de hand. Want je kunt het materiaal personaliseren naar je eigen stijl! Vergeet vooral niet de NOC*NSF Nationale Sportweek te taggen. 

  • Datum: 04-09-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Sportpromotie Nationale Sportweek

Lees ook