Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het wordt haast normaal gevonden dat scheidsrechters wekelijks op de velden verschijnen om wedstrijden te fluiten. Maar zonder scheidsrechter geen wedstrijd. En met slechts een kleine blijk van waardering geef je als speler en club de official weer extra motivatie en energie om zich te blijven inzetten voor de sport. De Week van de Scheidsrechter is daarvoor perfect geschikt. De jaarlijks terugkomende week is inmiddels uitgegroeid tot een bekend fenomeen, waar steeds meer verenigingen uit allerlei takken van sport bij aanhaken. Jouw club kan dus niet achterblijven.

Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter is het de bedoeling dat zoveel mogelijk clubs, teams en sporters hun scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Geef de jeugd-, verenigings- en bondscheidsrechters een extra blijk van waardering voor hun inspanningen door ze bijvoorbeeld tijdens die week een kleine attentie aan te bieden namens de vereniging of beide teams. Bijvoorbeeld met een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue.

Een paar voorbeelden

  • Overhandig een lokale lekkernij met een kaartje aan je scheids
  • Maak samen met de scheids een ludieke foto en post deze met bedankje op social media (#scheidsbedankt)
  • Breng je scheids een korte serenade na je wedstrijd
  • Trakteer je scheids met je tegenstander op een drankje na je wedstrijd
  • Verras de scheids bij aankomst in de hal met een cadeautje of traktatie
  • Datum: 20-09-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Scheidsrechters en officials Vrijwilligers en personeel

Lees ook