Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Lettele is een actief dorp, er is veel te doen voor jong en oud. Wat opvalt is het grote aanbod aan sporten en het resultaat wat daarmee wordt geboekt. HV Lettele (handbal)  en VV Lettele (voetbal) hebben in 2018 de handen ineen geslagen om gezamenlijk het sport- en beweegaanbod in Lettele te versterken. De sportverenigingen zijn van mening dat wie vroeg begint met sporten daar lang mee door gaat, maar ook dat wie vroeg begint en even stopt, het later snel weer oppakt.

Samen met betrokken bewoners, de BSO, sportaanbieders uit het dorp en Sportbedrijf Deventer is een projectgroep gevormd, ondersteund vanuit het provinciale project “Sociaal Vitaal”. Het doel van de projectgroep is laagdrempelig (kennismakings)activiteiten op te zetten en te versterken op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.

Ook dit najaar bieden de sportaanbieders weer gezamenlijk kennismakingsaanbod aan. Een mooie samenwerking in de kern Lettele.
Voor meer informatie kijk op www.lettele.nl

  • Datum: 29-10-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook