Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De nieuwe campagne van samen dementievriendelijk.nl heet ‘Dementievriendelijk in je buurt’ en is speciaal voor vrienden, familie, buurtgenoten en verenigingsmaatjes van mensen met dementie. In de nieuwe gratis online training 'In je buurt'  leren zij meer steun en hulp te bieden aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Gratis kaartenset mét Vergeet-mij-niet-speldje

Speciaal voor al die mensen die wel iemand met dementie kennen, maar niet goed weten hoe ze goed contact kunnen houden, is er nu de nieuwe online training 'In je buurt'. Leer in vijftien minuten hoe je in je sociale leven met een klein gebaar veel voor iemand met dementie en de mantelzorger kunt betekenen. Training afgerond? Dan kun je in de periode van 28 oktober tot en met 24 november gratis de mooie kaartenset mét Vergeet-mij-niet-speldje bestellen (1 kaartenset per adres)!

Workshop

Daarnaast kunnen verenigingen ook een workshop 'GOED omgaan met dementie in je vereniging' aanvragen. Dan kun je alle betrokken begeleiders en geïnteresseerden samen laten praten over wat je wel en niet moet doen en wat je allemaal tegen kunt komen.

Campagne

De campagne loopt tot en met 24 november 2019. Pak het onderwerp op, combineer het bijvoorbeeld met de algemene ledenvergadering.

Beweeggids

Op allesoversport.nl vind je ook een beweeggids voor ouderen met dementie, dat is een goed hulpmiddel voor trainers en begeleiders.

  • Datum: 05-11-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

50-plussers

Lees ook