Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Subsidie aanvragen

Subsidie aanvragen kan digitaal van 14 oktober 2019 tot en met 31 december 2019 via het subsidieloket. De subsidieaanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Er is budget om ongeveer tien initiatieven te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie over de subsidieregeling Buiten Bewegen op: http://www.overijssel.nl/thema's/sociaal/. Heeft u ondersteuning nodig bij het schrijven van een aanvraag? Neem dan contact op met de verenigingsondersteuners van Sportbedrijf Deventer.

Sportbedrijf Deventer - verenigingsondersteuning

0570-503930 | sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl 

Chantal Rietman | 06-52868731 | c.rietman@sportbedrijfdeventer.nl
Tim van Beek | 06-22552902 | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl 

 

  • Datum: 04-11-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Advies & ondersteuning

Lees ook