Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus sportclubs, hebben verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Het sportspecifieke stappenplan, dat ontwikkeld is door NOC*NSF in samenwerking met Stichting AVG, neemt clubs bij de hand in de acties die zij dienen te ondernemen om te voldoen aan die verplichtingen. Zo krijgen clubs via het platform hulp geboden met bijvoorbeeld praktische informatie, voorbeeldteksten en handige tips op allerlei vlakken.

Gereduceerd tarief

Veel sportverenigingen maakten gebruik van de vouchers waarmee zij onder meer een jaar lang gratis toegang kregen tot de online tool. Maar vanaf 10 december is een abonnement nodig om het platform te gebruiken. NOC*NSF is met Stichting AVG tot een overeenkomst gekomen om het tarief hiervoor zo laag mogelijk te houden. Het is hen gelukt om het abonnement tegen een bedrag van 5 euro per maand (exclusief btw) aan te bieden.

Gebruikt jouw club het programma al? Ga dan naar de website, log in en volg de instructies. Ook clubs die nog niet met het stappenplan AVG werken kunnen gebruik maken van het aanbod.

  • Datum: 18-11-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Alles over de AVG Ledenwerving en –behoud Juridisch advies Bestuur & organisatie Wet- en regelgeving

Lees ook