Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Net als in de afgelopen drie jaar konden betrokkenen van alle clubs en stichtingen in Nederland weer hun clubheld van het jaar nomineren. Daarmee kunnen zij de vrijwilligers van hun club in het zonnetje zetten en bedanken voor hun bijdrage. Dit werd massaal gedaan. Rosier kwam na bestudering van alle inzendingen als winnaar uit de bus. Behalve haar tomelozeinzet, was de jury onder de indruk van haar bijdrage aan de maatschapij middels een samenwerking met het naburige AZC. De Friezin ontvangt naast de eervolle nationale titel 'Clubheld van het Jaar 2019' een groot feest voor de gehele club.

‘Wonen op de club’

In het bijzijn van 350 gasten, waaronder ambassadeur en singer-songwriter Lucas Hamming en basketballer Jesper Jobse, heeft presentator Manuel Venderbos gisteravond bekendgemaakt dat Jacqueline Rosier de winnaar is van de verkiezing Clubheld van het Jaar. "De pupillen vragen me weleens of ik op de club woon", aldus de 40-jarige Rosier. "Het gaat me zoals bij alle vrijwilligers om het wij-gevoel, maar ik doe het zeker niet alleen."

Vrijwilligerswerk vieren

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. NOC*NSF, de Rabobank, het LKCA, Kunstbende, het AD en de regionale dagbladen hebben het initiatief genomen om het fenomeen verenigen en het vrijwilligerswerk binnen verenigingen te vieren en te belonen. Met de verkiezing Club van het Jaar (voorjaar) en de verkiezing Clubheld van het Jaar (najaar) geven wij hier samen invulling aan.

  • Datum: 18-12-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Vrijwilligers

Lees ook