Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De meeste sportverenigingen hebben de Nationale Sportweek wel al vast in hun jaarplanning opgenomen. Maar misschien heeft jouw club volgend jaar wel een jubileum of een andere reden om er in 2020 een extra groot feest van te maken. Zorg dan dat je bijtijds in je gemeente aangeeft wat voor plannen je hebt en kijk of je het een mooie plek kan geven in die week vol aandacht voor sport.

Van 18 tot en met 27 september is het weer zo ver: in heel Nederland laten we weer zien hoe leuk het is om aan sport te doen. En daar mag jouw club niet bij ontbreken.

De komende maanden hoor je uiteraard nog meer erover. Maar wil je nu al aan de slag en heb je een vraag, het Sport Supportteam staat voor je klaar! Of je nou meer informatie nodig hebt, mooie sportverhalen met ons wil delen óf je er even niet uitkomt: wij zijn er voor je en helpen je graag verder om samen meer sportplezier te scoren. We wensen jullie veel voorpret!

 

  • Datum: 09-12-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Nationale Sportweek Ledenwerving

Lees ook