Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Dit kan voor een vereniging invloed hebben op extra inkomsten die worden verkregen door het ophalen en inzamelen van oud-papier. Om een goed besluit te kunnen nemen, probeert de gemeente Deventer inzicht te krijgen in het aantal verenigingen die hiermee bezig zijn en wat hun inkomsten daarvan zijn. Mocht u als vereniging oud papier ophalen of inzamelen, kunt u dit met bijbehorende inkomsten doorgeven aan Natasja Smit door te mailen naar n.smit@deventer.nl

  • Datum: 13-01-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook