Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

“Ik maak een totaalplan waar je veel verschil mee kan maken. Ik kijk wat een vereniging aan energie verbruikt en dan kijk ik naar wat er kan worden aangepakt aan clubhuis, kleedkamers en veldverlichting. Ik maak een energiebesparingsberekening en vraag de subsidies aan. En vervolgens blijf ik ook betrokken bij de uitvoering.” Ingrid Vogels vertelt hoe ze zich graag in een project vastbijt en doorgaat waar anderen stoppen.

Scan belandde in een la
Ze ziet dat verenigingen wel eens een energiescan van de gemeente hebben gekregen, maar die verdwijnt in een la. “Zo ook bij voetbalvereniging Blauw Zwart in Wassenaar. Zij hadden een energiescan van de gemeente liggen: dit is het jaarlijkse gasverbruik en dit verbruik je aan elektriciteit. Maar ze hadden veel achterstallig onderhoud en zagen geen kans maatregelen uit die scan op te pakken. De scan belandde ergens in een la.”

Klik hier om het artikel verder te lezen op sportknowhowxl!

  • Datum: 23-01-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie

Lees ook