Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Tijdens deze week kunnen de bestuurders kennis maken met de inhoud van de code en met de bijbehorende tools en mogelijkheden. Er komt bijvoorbeeld aan bod hoe je als club inkomsten kunt genereren en hoe je nieuwe bestuurders werft. Ook is er aandacht voor hoe je moet handelen als er een incident plaatsvindt op je club. Je doet nieuwe kennis op door met elkaar in gesprek te gaan. Zo kun je het besturen in de sport nóg leuker en gemakkelijker maken.

Activiteiten in Apeldoorn en Rotterdam

De Week van Goed Sportbestuur duurt van zaterdag 21 maart tot en met vrijdag 27 maart. Op alle dagen zijn verschillende activiteiten gepland, behalve op zondag 22 maart: deze dag maakt geen onderdeel uit van het programma. De locaties voor de Week van Goed Sportbestuur zijn Omnisport Apeldoorn en LantarenVenster Rotterdam. Een eenvoudig overzicht van het programma lees je hier. Als je een gedetailleerde planning wil bekijken, vind je die op deze pagina.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met anna.vanderduim@nocnsf.nl of met huibert.brands@nocnsf.nl. Als je je wil inschrijven voor de Week van Goed Sportbestuur, dan kan dat via deze link.

  • Datum: 21-02-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Tips en advies Clubbestuur Andere sportclubs Advies en ondersteuning

Lees ook