Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De Vakbeurs Sportaccommodaties, voorheen de Dag van de Sportaccommodaties, is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement waar men terecht kan voor alle kwesties rondom binnen- en buitensportaccommodaties. Als bestuurder van een sportvereniging kun je, onder andere op het Sportbondenplein, terecht voor al je vragen over sportaccommodaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over duurzaamheid, (kunst)gras of het beheer van de accommodatie.

Lezingen

Ook komt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties weer een aantal voor sportverenigingen zeer relevante sprekers aan het woord. Er wordt onder andere uitvoerig gesproken over verduurzaming, open sportparken, subsidies en De Groene Club.

Nieuw dit jaar is de verkiezing van 'Sportaccommodatie van het Jaar’, waarmee je een waardecheque voor jouw vereniging kunt winnen. Drie verenigingen zullen een pitch geven, waarna een jury bestaande uit Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport en Bewegen), Remco Hoekman (Mulier Instituut), Roland van de Lockant (NOC*NSF) en Rik van Kraaij (RVO) de winnaar kiest. 

Gratis e-ticket

Wil jij de Vakbeurs Sportaccommodaties bezoeken? Dat kan gratis als je je online inschrijft en zo een e-ticket boekt.

Inschrijven

  • Datum: 12-02-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Accommodatie Duurzaamheid Multifunctionele accommodatie Wet- en regelgeving Innovatieve accommodaties

Lees ook