Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

  • Korfbalvereniging ckv MIA uit Amersfoort is zo'n voorbeeld. Als de palen, de korven en de ballen onbenut blijven, dan kun je ze ook zo lang aan de leden lenen. Dan kunnen die in hun eigen achtertuin verder spelen. Voorzitter Coen Staal : "We moeten het idee nog uitrollen, maar we gaan voorstellen dat de leden tegen borg een korf en een bal kunnen meenemen. We hebben veertig tot vijftig korven en evenzoveel ballen. Meer heb je niet nodig: een paal, een korf en een bal. Kun je toch bezig blijven.’’
  • Voetbalvereniging Eendracht'30 uit Mook haalde ook de krant met een 15-daagse challenge, waartoe ze al haar leden opriep. Die ging van het hooghouden met een wc-rol of van het bal in een kliko schieten... Het levert mooie interactie en leuke filmpjes op!

  • Ook bij de Doetinchemse Hockey Club krijgen de leden drie keer per week een uitdaging te vervullen. Volgens vrijwilligster Petra Heusschen van de Doetinchemse Hockey Club is ‘verbinding’ het belangrijke doel ervan. "Dit zijn leuke dingen om thuis te doen en elkaar niet uit het oog te verliezen." Er staat ook een aantrekkelijke prijs klaar voor de winnaar: een schaal bitterballen voor het hele team.
  • Bij voetbalvereniging AWC uit Wijchen kan iedereen met een camera deelnemen, vertelt voetbalmanager Bjorn van de Goes. In ieder geval de komende weken verschijnt er iedere dag een nieuwe challenge op de eigen Instagrampagina, telkens voorgedaan door een speler uit een ander team. "De voorwaarde is dat je de opdracht thuis moet kunnen doen. Geen latjetrap of zo."
  • Bij de Doetinchemse voetbalclub DZC’68 wordt het clubgevoel in stand gehouden met een 'You'll never drink alone party': "Zaterdagavond 28 maart om 19:00 proosten we gezamenlijk vanuit onze woonkamer met elkaar via de digitale weg op onze gezondheid. Wij, DZC’68, zenden van 19:00 tot 19:10 live uit vanuit de kantine via onze Instagram en Facebook. Jullie kunnen dus via deze weg vanuit jullie woonkamer mee proosten! Ook kun je met jouw team videobellen om met elkaar te proosten!"
  • Datum: 30-03-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Ledenbehoud

Lees ook