Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In een nieuwsbrief aan de clubbestuurders  werden op 16 maart jl. de initiatieven van de website Dutch Gymnastics bekendgemaakt. Voorlopig dus geen trainingen en wedstrijden, en niet gezellig samen sporten. Maar daardoor ontstaan er tal van initiatieven om thuis te sporten.

Die initiatieven worden op de site gebundeld. Dat gaat bijvoorbeeld met  nijntje Beweegoefeningen voor de allerjongsten, met een toffe challenge ontwikkeld door Beter Turnen, maar vooral ook met heel veel mooie voorbeelden van gymclubs die niet stilzitten en oefeningen online delen, zoals BATO Haarlem

Nienke Drieënhuizen van de KNGU is blij verrast met de vele posts van de achterban. "We nodigen sporters, ouders en trainers uit om hun thuis-sport-ideeën online te delen! Dat kan van alles zijn: van een pirouette in de woonkamer tot een leuk dansje op straat. Berichten die worden geplaatst met  #dgathome, #coronafitnl en #beweegmee laten wij zien op onze social wall."

Challenge van de dag

"Elke dag om 10.00 uur delen wij een initiatief vanuit het land als 'challenge van de dag'. Zo oefenen we met heel gymsportend Nederland aan dezelfde skills. Omdat het altijd leuk is om iets te kunnen winnen, hebben we er een competitie-element aan toegevoegd. De leukste/creatiefste foto of video wint. Elke vrijdag maken wij een weekwinnaar bekend."

Het is mooi om te zien hoe clubs ook in deze buitengewone omstandigheden het voor hun achterban een beetje leuker kunnen maken. We hopen dat er veel inspiratie uit geput kan worden!

 

 

  • Datum: 17-03-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Veilig sportklimaat Tips en advies

Lees ook