Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Wat gaat er gebeuren?

In 1e instantie gaan ALLEEN de trainingsvelden in Deventer in groot onderhoud en aansluitend, afhankelijk of de A competitie na 6 april weer opgestart wordt, de wedstrijdvelden. 

Omdat de trainingsvelden in groot onderhoud zijn mag er conform de bekende voorwaarden getraind worden op de wedstrijdvelden. De planning is dat begin mei alle velden in groot onderhoud zijn. Dit is mede afhankelijk van inzetbaarheid/beschikbaarheid van (inleen)personeel.

De trainingsvelden zijn dan vanaf zaterdag 1 augustus 2020 weer ‘vrij’ voor gebruik/bespeling.

 

Wanneer de wedstrijdvelden vrijkomen is afhankelijk van datum van vrijgave en van welk, eventueel, extra onderhoud moet worden uitgevoerd. Dat wordt komende week beoordeeld. Eind april worden de verenigingen ingelicht over de data waarop de wedstrijdvelden weer worden vrijgegeven.

 

Wat wordt er verwacht van de verenigingen?

Het Groenbedrijf zal op alle sportparken aangeven dat de natuurgrasvelden in groot onderhoud zijn, echter dit garandeert niet dat men toch gebruik gaat maken van de natuurgrasvelden. Aan de verenigingen het verzoek om binnen  de vereniging te communiceren dat er niet op de velden gesport mag worden en, indien aanwezig, toezicht hierop te houden.

 

Mocht er toch gesport worden op de in grootonderhoud zijnde natuurgrasvelden en daardoor schade aan de velden ontstaan, zullen wij deze herstellen en eventueel maatregelen nemen om dit verder te voorkomen.

 

Informatie

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij

Hans Prinsen
Uitvoerder Sport

Telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag op (0570) 856 407 of (06) 4152 2964.

 

 

  • Datum: 26-03-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook