Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Elke dinsdag, woensdag en donderdag zal een bekende coach, sporter of bestuurder uit de zwemwereld een webinar verzorgen. Elke webinar start om 20.00 uur en duurt ongeveer een halfuur. Wanneer je als sporttechnisch kader een webinar volgt, ontvang je hiervoor 0,5 licentiepunt. Om dit halve licentiepunt te ontvangen, moet je na afloop van de webinar een mail sturen naar opleidingen@knzb.nl. Vermeld daarbij voor welke vereniging je actief bent en welke webinar je hebt gezien. Deze regeling is één keer geldig. Je krijgt dus niet voor elke webinar die je volgt, opnieuw een half licentiepunt.

Bekende sprekers

De afgelopen drie weken hebben een aantal gerenommeerde namen uit de zwemwereld al de revue gepasseerd. Zo trapte de KNZB af met een webinar van Arno Havenga, die als speler driemaal werd verkozen tot Nederlands Waterpoloër van het jaar en als coach van de Nederlandse waterpolovrouwen het EK van 2018 won. Robin van Galen, trainer van de waterpolodames die in 2008 goud pakten op de Olympische Spelen, vertelde over leiderschap en besturen en Sander Nijhuis, hoofdcoach van het paralympische zwemmen, besprak in zijn webinar vier toepasbare lessen uit het parazwemmen. Ook Ronald van Ombergen, bestuurslid van de KNZB, kwam al aan bod. Hij sprak over hoe je als vereniging kunt groeien.

Meer informatie

Op de dag van de webinar verschijnt er een link op deze pagina en op de sociale kanalen van de KNZB. Je neemt deel door op de link te klikken; verder hoef je je niet aan te melden. Via dezelfde pagina zijn de webinars later ook terug te kijken.

  • Datum: 24-04-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Coronavirus Communicatie Online, social media Communicatiemiddelen en -kanalen Betrokkenheid met je leden

Lees ook