Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Ook MHV Maarssen heeft niet stil gezeten. De hockeyvereniging lanceerde namelijk de ‘MHV Quarantaine-Box’. Met een aankoop steun je de leveranciers van de club, de lokale middenstand in Maarssen én de club zelf!

De inhoud

In de Quarantaine-Box zitten een hoop verschillende items. Je krijgt een luxe feeststol met amandelspijs van Bakker Roel, een Cacciatore worst van Dorresteyn, vier flesjes speciaal lentebier van Bavaria, drie flessen wijn van de Wijngenoten en een cadeaubon ter waarde van tien euro van Bruntink Bloemen. Dit alles zit verpakt in een mooie, duurzame verpakking van de Sligro.

Bestellen?

De prijs van de Quarantaine-Box bedraagt zestig euro. Je kunt de box bestellen via deze link. Hier kun je aangeven op welk moment je de box graag wil ontvangen. De ‘MHV Quarantaine-Box’ wordt gratis bezorgd.

  • Datum: 29-04-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Coronavirus Sport en werken Betrokkenheid met je leden Gemeenten

Lees ook