Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Zowel de hoogste jeugd- als seniorenelftallen van Quintus spelen structureel op het hoogste niveau in Nederland. Leden van de vereniging blijven graag naar de club toekomen, legt voorzitter Eric van Steekelenburg uit. “De topsport trekt mensen uit de hele regio naar de vereniging, maar de gezelligheid houdt ze hier. We proberen op allerlei manieren de verbindingen met de top- en breedtesport te zoeken. We organiseren van alles voor de jeugd, van clinics tot aan toernooien en van trainingen tot aan kennismakingsavonden. Daarin vervullen de topsportteams altijd een belangrijke rol. Op deze manier proberen we er ook voor te zorgen dat de jeugd naar de wedstrijden van het eerste komt.”

Band met vrijwilligers en supporters

De verbinding met de jeugd is niet het enige waar Quintus de handjes voor uit de mouwen steekt. Ook de band met de vrijwilligers en de supporters is voor de handbalvereniging erg belangrijk. “Voor het thuispubliek spelen is echt fantastisch”, vertelt Britt van Steekelenburg. Zij is de aanvoerster van het eerste elftal van de dames. “Zij maken de sfeer en geven ons extra energie tijdens de wedstrijd. Achteraf proberen wij de supporters en vrijwilligers te bedanken door even de tijd te nemen voor een praatje. We merken dat ze hierdoor vaker terugkomen naar onze wedstrijden en dat is leuk om te zien.”

Ontmoetingsplaats

Het feit dat HV Quintus actief probeert om de binding met de jeugd, de vrijwilligers en de supporters te stimuleren, werpt zijn vruchten af. Het zorgt ervoor dat het op de vereniging inmiddels erg gezellig is. “Het is inmiddels niet alleen de ontmoetingsplaats van het dorp”, vertelt Eric van Steekelenburg dan ook, “maar van de hele regio. Daar zijn we erg trots op!”

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met www.sportplezier.nl

  • Datum: 08-04-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Betrokkenheid met je leden Jeugd Ledenbehoud Vrijwilligers

Lees ook