Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De AppRENdorp is voor kinderen én volwassenen. De allerkleinsten, tot en met 8 jaar, lopen een afstand van 800 meter. Kinderen van 9 en 10 jaar lopen 1200 meter en de kinderen van 11 en 12 jaar oud moeten 1600 meter afleggen. De volwassenen lopen vijf kilometer. De AppRENdorp duurt van Hemelvaartsdag (21 mei 2020) tot en met Tweede Pinksterdag (1 juni 2020).

Hoe werkt het?

Op 21 mei start de dag met een virtuele warming-up, ook wel de warming-app, die je kunt volgen op de website en op Instagram. In de periode tot en met 1 juni ren je de afstand die bij je leeftijd past. Na het lopen ben je automatisch geregistreerd en wordt je opgenomen in een online klassement. Dit gebeurt via een app die je downloadt op je telefoon. Deze app houdt bij welke afstand je loopt en hoelang je hierover doet. Let bij het hardlopen op dat je de richtlijnen van het RIVM in acht neemt!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend sinds woensdag 29 april. Je schrijft je in op de site van AsRENdorp en betaalt 2,50 euro voor deelname. Neem voor meer informatie een kijkje op deze pagina.

  • Datum: 15-05-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Coronavirus Online, social media Ledenbehoud

Lees ook