Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Een dojo is een zaal waarin men Japanse zelfverdedigingskunsten of vechtsporten beoefent, zoals karate, judo, jiujitsu of aikido. De dojo beschikt over een speciale mat, waardoor de sporters op een zachtere manier neerkomen en hun val kunnen breken. In de dojo ‘Hokori Meiyo’ startte Jansen met twee online trainingen per week, maar zijn digitale alternatief werd al snel bekend in de Kyokushin-karatewereld.

Internationale bekendheid

In eerste instantie namen er steeds meer leden van allerlei Nederlandse dojo’s deel. Later, toen de Hongaarse gasttrainer Zsolt Zsiga de online les verzorgde, deden er al karateka’s uit acht verschillende landen mee. Het hoogtepunt volgde bij de training die Jansen en Stringer in samenwerking met de Russische gasttrainer Shihan Alexey Gorokhov gaven. Liefst 125 karateka’s meldden zich aan, afkomstig uit Canada, Frankrijk, Dubai, Uruguay, Nieuw-Zeeland, Amerika, Rusland, Engeland, Wales, België, Luxemburg, Hongarije en Nederland.

Meedoen?

Wil je ook meedoen aan de online trainingen van Jansen, Stringer en gasttrainers van over de hele wereld? Kijk dan op https://www.facebook.com/dojohokorimeiyo/.

  • Datum: 11-05-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Coronavirus Ledenbehoud Betrokkenheid met je leden Online, social media

Lees ook