Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Carst en Ernst Winter van Dupatech in Raalte en Erik Molenaar van het oer-Deventerse bedrijf Wagging Finger Distillery zagen hun afzet hard teruglopen door de Corona maatregelen. Grenzen gingen dicht voor import en export, de horeca ging op slot en proeverijen konden niet meer. Onafhankelijk van elkaar stapten ze in de productie van handgels. Carst opende Health Friend in Deventer en benut zijn machinepark voor het verpakken van handgels. Erik bemachtigde de vergunning om vanuit alcohol desinfecterende handgels volgens het officiële “recept” van de WHO te “stoken”.

Samen met Sportbedrijf Deventer bedachten ze een mooi aanbod voor Deventer Sportverenigingen. Naast een mooie korting krijgt de vereniging een percentage van de omzet, wanneer zij via hun club handgels inkopen voor privégebruik of voor het bedrijf/ de organisatie waar clubleden werken. Zo kunnen de Sportverenigingen de kosten van de handgels weer terugverdienen.

Wat begon met een privé initiatief (Carst en Ernst zijn keepertrainers bij FC RDC en Erik was verbonden aan The Pickwick Players) is nu voor alle 160 Sportverenigingen in de Gemeente Deventer beschikbaar. Een heel mooi voorbeeld hoe MKB bedrijven en sportverenigingen in Deventer elkaar door deze Coronatijd helpen! Inmiddels is er weer volop activiteit op de velden en wordt er weer veilig gesport.

Ook iets betekenen voor sportverenigingen? Neem dan graag contact op met Irene Dekker, Regisseur Sport, Bewegen en Vitaliteit bij Sportbedrijf Deventer via 06-247 522 32 of kijk op www.bedrijfssportdeventer.nl

Meer informatie over desinfecterende handgels voor verenigingen en de actie is te vinden op https://voorclubs.sportindeventer.nl/

  • Datum: 10-06-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook