Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Met ingang van januari 2021 kunnen sportclubs tot maximaal 10 duizend euro subsidie aanvragen voor kleine fysieke besparingsmaatregelen, zoals het aanschaffen van led-verlichting. Op termijn kunnen verenigingen hier besparingen mee realiseren.

Uitleg in sessies

Om sportverenigingen goed in te lichten over de nieuwe subsidieregeling en de verduurzaming van accommodaties, organiseert Noord-Holland in samenwerking met Sportservice Noord-Holland kennissessies. Ook zetten de provincie en de Sportservice in op een aantal challenges, waarmee zij diverse thema’s onder de aandacht willen brengen bij de clubs.

Bijkomen van de coronacrisis

Omdat veel sportverenigingen door de coronacrisis te maken hebben gekregen met een inkomstenverlies en soms zelfs met het verlies van leden of vrijwilligers, zullen de kennissessies en challenges pas georganiseerd worden wanneer de clubs daaraan toe zijn. Omdat de nieuwe subsidieregeling de verenigingen juist zou kunnen helpen om tot een structurele kostenbesparing te komen, gaat de regeling wel volgens de oorspronkelijke planning in januari 2020 in.

  • Datum: 05-06-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Duurzaamheid Financien en subsidies

Lees ook